Veolia vesiteknologia

Vesiteknologia-sivusto esittelee alansa teknologioita

Vesiteknologia on Veolia Water Technologies Suomi, Aquaflow Oy:n sivusto, joka keskittyy teollisuuden, terveydenhuollon ja kuntien vesien käsittelyyn. Haluamme näillä sivuilla ja blogissa tehdä tunnetuksi eri vedenkäsittelyn ja -puhdistuksen teknologioita, sillä niiden tunteminen on tärkeää optimaalisen valinnan mahdollistamiseksi.

Luonnollisesti kirjoitukset painottuvat aiheisiin, joiden parissa Veolia Water Technologies aktiivisesti toimii näiden alojen prosessi- ja jätevedenkäsittelyn kotimaisena asiantuntijana. Tehtävämme on räätälöidä Suomen olosuhteisiin globaalin teknologiakonsernimme testattuja, edistyksellisiä ratkaisuja ja pitää jatkuvasti kehittyvät teknologiat täällä saatavilla.

Kunnallinen jätevedenkäsittely on ajankohtainen ja mielenkiintoinen aihe. Suomeen ollaan lähivuosina rakentamassa uusia jätevedenpuhdistamoja ja saneeraamassa vanhoja. Lisäksi jätevedenpuhdistukselle asetetaan jatkuvasti tiukempia lupaehtoja. Myös energiakysymykset ja esimerkiksi ravinteiden talteenotto ovat vahvasti esillä.

Terveydenhuollossa tehdään parhaillaan mittavia investointeja. Välinehuollossa ja laboratoriossa tarvitaan ultrapuhdasta vettä mahdollisine kiertovesijärjestelmineen. Tähän aiheeseen liittyy myös monia tärkeitä näkökohtia, jotta turvallisuus saadaan varmistettua kaikissa tilanteissa.

Kaivosteollisuudessa paneudutaan entistä enemmän vesien käsittelyyn. Myös elintarvike- ja lääketeollisuudessa  on tulossa uusia, veden puhtauteen liittyviä käytäntöjä ja standardeja, jotka vaativat järjestelmiltä vielä enemmän.

Aquaflow’n jäteveden- ja lietteenkäsittelytekniikat metsäteollisuudelle ovat tunnettu brändi maailmalla. Käsittelemme sivuillamme myös näitä aiheita.

Pauli Hyvärinen
kehitys- ja markkinointipäällikkö

%d bloggaajaa tykkää tästä: