Veolia vesiteknologia

Vedenpuhdistusta laboratorioille ja teollisuudelle ChemBio-messuilla

Veolia Water Technologies Aquaflow toimittaa ja huoltaa sopivat tuotteet niin pieniä vedenpuhdistuslaitteita tarvitsevaan laboratorioon kuin isompiin puhdasvesijärjestelmiinkin. Tuotteisiimme ja palveluihin voi tutustua tarkemmin maaliskuussa kemian ja bioalan ammattilaisten ChemBio Finland-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Puhdasvesilaitteiden lisäksi toimitamme jakelujärjestelmät ja kiertovesilinjat käyttöpisteeseen asti. Palvelemme niin lääke-, elintarvike- kuin kemianteollisuutta sekä ympäristötutkimusta, sairaaloita ja yliopistoja.

Laboratorioiden ja välinehuollon vedenpuhdistuslaitteet

Toimitamme ELGA LabWaterin vedenpuhdistuslaitteita, jotka on suunnattu lähinnä laboratorioiden ja välinehuollon sovelluksiin. Laitteistokokonaisuudet suunnitellaan aina täyttämään asiakkaan käyttäjävaatimukset. ELGA LabWaterin tuotteet ovat toimintavarmoja ja erittäin hiljaisia vedenpuhdistuslaitteita niin biokemian kuin analyyttisen ja kliinisen kemian käyttötarkoituksiin.

PURELAB® Chorus, PURELAB flex, Centra® ja MEDICA®-vedenpuhdistuslaitteet tukevat modernin laboratorion edellyttämää taloudellisuutta, toimivuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja käyttövarmuutta.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat myös prosessiteollisuuden vedenpuhdistuslaitteet kuten ioninvaihtajat, käänteisosmoosilaitteet, sähköiset ioninvaihtimet ja vedenpehmentäjät.

Nähdään ChemBio-messuilla

Tule tapaamaan meitä kemian ja bioalan ammattilaisten tapahtumaan ChemBio Finland -messuille Helsingin Messukeskukseen 27.–28. maaliskuuta osastolle 1g21.

Asiantuntijamme Reijo Ahonen ja Eetu Ahonen ovat tavoitettavissa molempina päivinä.

  • eetu.ahonen@veolia.com, 040 760 5268
  • reijo.ahonen@veolia.com, 050 326 9658

ChemBio on avoinna keskiviikkona kello 9–17 ja torstaina kello 9–16. Tapahtuman kävijäksi voi rekisteröityä Messukeskuksen sivuilla.

Lue lisää koko maan kattavasta huoltoverkostosta ja tuotetuesta

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: