Veolia vesiteknologia

Veolian kaivosvesien osaaminen esillä FinnMateria -messuilla Jyväskylässä

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy on mukana kaivosteollisuuden FinnMateria-messuilla Jyväskylän Paviljongissa  21. – 22.11.2018 osastolla B-553.

Veolia Water Technologies on erikoistunut kaiken tyyppisten kaivosten kuten kulta-, uraani-, nikkeli-, kupari- ja hiilikaivosten prosessi- ja jätevedenkäsittelyn ratkaisuihin. Tarjoamme edistyksellistä teknologiaa ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja kaivosten ja metallinjalostajien vedenkäsittelyyn.

Veolialla on laaja, kansainvälinen osaaminen kaivosten vedenkäsittelyjärjestelmissä. Asiakkaamme toimivat muun muassa Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa, missä lainsäädäntö, ilmasto ja luontoarvot ovat samankaltaisia kuin Suomessa. Suomen oloissa tunnemme lupaehdot ja -prosessit ja pystymme vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin.

Räätälöidyissä vesijärjestelmissä keskitymme tekniseen suorituskykyyn ja kestävään kustannustehokkuuteen. Samalla noudatamme prosessi- ja ympäristövaatimuksia, jotta asiakkaamme pystyvät täyttämään kaivosteollisuuden toimintavarmuus-, turvallisuus- ja laatustandardien erittäin tiukat vaatimukset.

Uutena palveluna Suomessa on tarjolla vuokrattavia, konttiin rakennettuja Actiflo® -yksikkötä, joita voidaan käyttää väliaikaisiin tarpeisiin tai testaukseen ennen investointia. Vuokrattava Actiflo® Mini -yksikkö on parhaillaan tutkimuskäytössä HSY:n Viikinmäen jätevedenpuhdistamolla.

Asiantuntijoiltamme voit kysyä myös

Lisää tietoa kaivosalan ratkaisuistamme

 

 

Veolia FinnMateria-messuilla 21.-22.11.2018

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy, osasto B-553

Asiantuntijamme paikan päällä:

Lisätietoa ja osallistuminen FinnMateria-messuille: 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: