Veolia vesiteknologia

Veolia mukana Energia 2018 -tapahtumassa

Veolia on mukana energia-alan kotimaisessa Energia 2018 -päätapahtumassa. Tampereen messukeskuksessa 23.–25.10.2018 järjestettävässä tapahtumassa ovat esillä alan uusimmat teknologiat, laitteet ja ratkaisut, parhaat asiantuntijat ja tekijät sekä runsas määrä laadukasta asiantuntijaohjelmaa.

Veolia Water Technologies esittäytyy Energia 2018 -tapahtumassa yhdessä Veolia Services Suomi Oy:n, Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy:n ja Pori Energia Oy:n kanssa. Yhteinen teemamme ovat palvelut: tarjoamme palvelukokonaisuuksia vedenkäsittelyyn. voimalaitoksille, tuulivoimaloille ja energiasektorille. Veolian oma huoltotiimi vastaa nopeasti tarpeisiin.

Lisätietoa ja osallistuminen Energiamessuille:

Teollisuuden huolto ja palvelut pääosassa

Vedenkäsittelyn tehokkuudesta – vesitaseesta – on tullut tärkeä tuotannollisen toiminnan laadun mittari.

Veolia Water Technologiesin palvelut kattavat kaikki veden kiertovaiheet veden toimittamisesta sen palauttamiseen takaisin luontoon. Laajan kokemuksen ja innovatiivisten teknisten ratkaisujemme ansiosta pystymme tarjoamaan apua kaikkeen, mikä liittyy tuotantoprosessissa käytettävään veteen:

  • Prosessi- ja lisäveden valmistus
  • Jäteveden käsittely, puhdistus ja kierrätys
  • Lietteen ja sivutuotteiden käsittely
  • Prosessioptimointi, luotettava käyttö ja kunnossapito

Edistynyttä prosessi- ja jätevesiteknologiaa

Veolia Water Technologies tarjoaa globaalin konsernin edistynyttä prosessi- ja jätevesien käsittelyn teknologiaa Suomen oloihin. Mahdollistamme teollisuuden hallitut prosessit ja erityisvaatimukset täyttävän lopputuloksen uusimmilla testatuilla menetelmillä.

Tarjoamme myös standardilaitteita moniin tarkoituksiin. Valmiiksi suunnitellut ja testatut modulaariset ratkaisut säästävät suunnittelu- ja asennuskustannuksia. Oikein määritellyt käyttäjävaatimukset säästävät sekä investointi- että käyttökustannuksia.

”Laitteiden huolto ja kunnossapito on vesilaitosten toiminnan kannalta kriittistä. Vain säännöllisen huollon avulla voidaan varmistaa laitosten asianmukainen toiminta ja kesto. Elinkaariajattelulla säästetään kustannuksia, pidennetään laitteiston ikää ja taataan varma ja keskeytymätön toiminta”, kertoo Veolia Water Technologies, Aquaflown toimitusjohtaja Seppo Wallinmaa.

Lue lisää huollosta ja elinkaariajattelusta:

 

Energia 2018 tapahtumassa ovat paikalla asiantuntijamme:

Prosessivesiratkaisuja voimalaitoksille

voimalaitos-prosessivesi

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa ratkaisuja lisäveden valmistukseen ja lauhteiden käsittelyyn. Toteutamme sekä standardiratkaisuja että räätälöityjä veden, jäteveden ja lietteen käsittelyn ratkaisuja teollisille asiakkaille, kuten voimalaitoksille. Ratkaisumme teollisuuden erilaisiin veden- ja lietteenkäsittelyn tarpeisiin perustuvat maailman suurimman vesikonsernin Veolian laajaan tuotevalikoimaan, josta on kokemuksia ja referenssejä ympäri maailmaa.

Meillä on ratkaisut raaka- ja prosessiveden käsittelyyn sekä tehtaan sisäisten kiertovesien käsittelyyn. Käytössämme ovat viimeisimmät tekniset innovaatiot niin kalvotekniikan kuin sähköisen ioninvaihtotekniikan osalta. Toimitamme laitokset tarvittaessa avaimet käteen -toimituksina sisältäen käyttöönoton ja henkilökunnan koulutuksen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: