Veolia vesiteknologia

Aquaflow sai erinomaiset arvosanat asiakkailtaan

Vastikään tehdyn kansainvälisen konsulttiselvityksen mukaan sellu- ja paperiteollisuuden asiakkaat pitävät ympäristöteknologian hankinnassa tärkeimpinä asioina prosessin toimivuutta, toimittajan alan yleistuntemusta sekä ostettavan teknologian käyttövarmuutta.

Kaikista näistä Aquaflow sai korkeimmat arvosanat ja Aquaflow rankattiin alansa kiistattomaksi johtajaksi, ”Highly Superior” 10/10. Asiakkaamme arvostavat myös juuri heille räätälöityjä ratkaisuja, nopeaa palvelua sekä kasvokkain käytäviä neuvotteluja. Myös näissä Aquaflow sai korkeat arvosanat.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden haastatteluihin perustuvan tutkimuksen mukaan toimittajan uskottavuutta kuvasivat parhaiten referenssilaitokset, joita Aquaflowlla todettiiin olevan huomattavasti enemmän kuin kenelläkään muulla alan toimijalla.
Aquaflown markkinajohtajuutta ja kehityspotentiaalia pidettiin tutkimukseen osallistuneiden joukossa erittäin korkeana. Asiakkaat myös olettavat Aquaflown tuovan jatkuvasti uusia ratkaisuja markkinoille.

Laadullisiin menetelmiin perustuvan tutkimuksen toteutti loppuvuodesta 2016 ranskalainen kansainvälisen markkinoinnin konsulttiyritys Dibs. Tutkimuksen välittämä palaute vahvistaa uskoamme omaan tekemiseen ja pitkäaikaiseen projekti- ja tuotekehitykseen. Vahvan markkina-aseman säilyttäminen myös velvoittaa vaalimaan innovatiivista toimintakulttuuria ja panostamaan huipputiimiemme tulevaisuuteen.

Seppo Wallinmaa

Maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden vedenkäsittelyn asiantuntija, suomalainen Aquaflow Oy on osa kansainvälistä Veolia Water Technologies -konsernia.

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: